Banner asbedels en ashangers  en assieraden

Home |  Ashangers |  Collecties |  Hondjes |  Bedels |  Medaillons |  Contact |  Winkelwagen |  ZOEKEN
 PARTE MIA COLLECTIE

Display Parte Mia Collection

IT'S THE MOST PERSONAL JEWEL

Parte Mia is nieuw in Nederland. De betekenis van Parte Mia is: deel van mij. Een veelzijdig sieraad dat u voor iedere gelegenheid kunt aanpassen.

De emblemen van edelstenen en symbolen kunt u zelf eenvoudig  verwisselen. U kunt er eindeloos mee blijven combineren, zo is er voor iedereen een geschikte Parte Mia.

De Parte Mia met zilveren hanger is al verkrijgbaar vanaf € 70,00. Compleet met één edelsteen en één sterrenbeeld of embleem naar keuze.
 

Zilveren collectie Vergulde collectie Neodimium collectie
Parte Mia de zilveren collectie De vergulde collectie van Parte Mia Hangers De neodimium collectie van Hangers van Parte Mia

Uw Parte Mia bestaat altijd uit vier elementen, het hart, de twee emblemen en de neodimium magneet. De neodimium magneet heeft de functie dat het de emblemen verbindt met het hart. Beide zijden van de hanger zullen zichtbaar zijn tijdens het dragen, dankzij het uniek draaiende hangeroog. Een aangename bijwerking is dat de neodimium magneet uw lichaam ontlaadt van magnetische energie, hierdoor krijgt u meer weerstand.

Het draaimechanisme Uw Parte Mia heeft een draaiend mechanisme. Met deze functie worden de emblemen aan beide zijden zichtbaar. Het draaimechanisme zorgt er tevens voor dat de neodimium magneet altijd in de juiste positie draait (mits het vrij kan bewegen) zodat hij de positieve en negatieve spanning (lading) in evenwicht kan brengen, hierdoor krijgt u meer weerstand.
De Parte Mia is verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren, voorzien van een zilveren en een verguld (goud op zilver) draaibare hangeroog. Zo krijgt de mogelijkheid om uw eigen Parte Mia samen te stellen.

Edelstenen zijn er in diverse vormen en kleuren, hun geneeskrachtige werking is al jaren bij mensen bekend. Daarnaast zijn er zeer veel sieraden te vinden van edelstenen, Parte Mia is echter een sieraad dat u de mogelijkheid geeft eindeloos te combineren met edelstenen en verschillende emblemen. De emblemen klikken zich vast middels een neodimium magneet die u midden in de hanger plaatst. Met de los te verkrijgen edelstenenen, symbolen verandert u op eenvoudige wijze de stijl van uw Parte Mia hanger.

Bij levering ontvangt u een mooi buideltje, hierin vindt u uw Parte Mia met emblemen en een speldje. Voordat u de hanger gaat dragen, lees eerst onderstaande beschrijving.

Het zilveren of goldplated draaimechanisme aan het hart heeft aan 1 zijde een - (min) teken. Leg het hartje met dit teken naar boven in het doosje. Plaats de neodimium magneet (gouden platte schijfje), ook met het puntje naar boven, in het hart. Plaats vervolgens een edelsteen of symbool op de magneet in het hart. Draai alles voorzichtig om en plaats op de andere kant van de magneet ook een edelsteen of symbool, het zal vanzelf vast klikken.

Als u van embleem wilt wisselen of deze op de juiste positie wilt draaien, gebruik hiervoor dan de speld. In de rand rondom elk embleem bevindt zich een uitsparing, plaats de punt van de speld in deze uitsparing en wip het embleem er voorzichtig uit, vervang deze vervolgens door een ander embleem uit uw sieradenkistje.

Harten van echt edelsteen. Combinaties mogelijk met wel 200 verschillende emblemen. De Parte Mia collectie is bijzonder om te geven en om te krijgen! De diversiteit van de Parte Mia maakt sieraad tot een gewild cadeau.
 

 OVERZICHT PARTE MIA COLLECTIE

 
Basisbox Parte Mia Collectie

     
 Zilveren Ashangers- assieraden van zilver RVS ashanger - assieraad - crematie sieraden Titanium ashangers - Titaan assieraden
 Zilveren ashangers RVS ashangers - 1 Titanium ashangers


      

 
  Menu van Asbedels - Assieraden  
 Home
 Parte Mia - Introductie
 Parte Mia - OVERZICHT
 Parte Mia - Hangers
 Parte Mia - Edelstenen
 Parte Mia - Geloof
 Parte Mia - Letters
 Parte Mia - Sport
 Parte Mia - Sterrenbeelden
 Parte Mia - Overigen  
 Overzicht ashangers
 888 Hangers - bedels
 Medaillons
 Schatkistjes
 Bedel kralen
 Kruisjes & symbolen goud
 Kruisjes & symbolen zilver
 Colliers goud
 Colliers zilver
 Mondial Bioregulator
 Gebruiksaanwijzing
 FAQ
 Zoeken
 Email  
 Leveringsvoorwaarden
 Overzicht van alle hangers

 
Parte Mia - Algemeen
 
Sierraden van Parte Mia
 
Parte Mia Collectie
 
Parte Mia Edelsteen hangers
 
Parte Mia Letters
 
Part Mia symbolen van sporten
 
Parte Mia symbolen van Sterrenbeelden
 
Parte Mia Symbolen van Religie
     

2007 - ASBEDELS-NEDERLAND