Banner asbedels

Home |  Ashangers |  Collecties |  Hondjes |  Bedels |  Medaillons |  Contact |  Winkelwagen |  ZOEKEN
Gedenksieraden kunnen je helpen je verdriet tijdens het rouwproces te verwerken.
Een gedenksieraad draag je altijd dicht bij je, net zoals de herinnering aan diegene die je dierbaar is.
Gebruiksaanwijzingen bij het vullen van assieraden.

Door het schroefgedeelte los te draaien vindt men de opening om het as sieraad te vullen. Doe een kleine hoeveelheid as in het as sieraad en sluit daarna (evt. met een druppeltje lijm) het sieraad.

Sieraden met een vulschroef aan de zijkant of onderkant hoeven niet gelijmd te worden, er wordt dan ook geen lijm meegeleverd. Sieraden met de schroef aan de bovenzijde echter dienen meestal gelijmd te worden om losraken en verlies van het schroefdeel te voorkomen.

Vooral bij de zilveren assieraden zijn ivm de afmetingen van het sieraad de vulopeningen soms zeer klein, het kan zijn dat de as niet voldoende fijn is vermalen in het crematorium. Doe in dit geval een klein beetje van de as in een vijzeltje en maal de as met een stampertje fijn. ( met twee theelepeltjes lukt dit ook ) Indien aanwezig doe de as dan nog door een theezeefje en gebruik dan alleen het gezeefde deel. (hoe fijner de asresten, hoe makkelijker het sieraad gevuld kan worden)

Vul dan het sieraad zoals boven omschreven. Als trechtertje voor de kleine openingen kan heel eenvoudig het taps toelopende plastic dopje van de lijm gebruikt worden. Let er op dat U de eventuele aanwezige inwendige schroefdraad van het sieraad niet beschadigd. Gebruik geen metalen voorwerpen om de as door te drukken, indien nodig gebruik dan een houten of kunststoftandenstoker.

BELANGRIJKE LIJM INSTRUCTIES:

BalansAls U de schroef verbinding gaat lijmen let dan op het volgende
1) LET OP !! Gebruik de meegeleverde lijm met alle voorzichtigheid en vermijd ieder huidcontact de lijm kan binnen enkele seconde lichaamsdelen aan elkaar, of aan overige materialen vast lijmen.
Berg de lijm altijd veilig op buiten het bereik van kinderen.

2) Zorg dat er geen asresten in de schroefdraad zit, hierdoor kan de schroef vastlopen en de schroefdraad beschadigen.
Draai na het vullen eerst de schroef zonder lijm in de hanger, dan weet U zeker dat er geen as in de schroefdraad zit.

3) Doe de lijm (een druppeltje of minder) altijd op de schroefdraad van de hanger (inwendige schroefdraad) en NIET op de schroef zelf, hiermee voorkomt U dat er veel lijm naar buiten wordt gedrukt.

4) Als de lijm is aangebracht dient U de schroef meteen helemaal vast te draaien. Stop niet onderweg anders zit de seconden-lijm al vast en kunt U de hangerschroefdraad beschadigen.

Wilt U om emotionele of andere redenen zelf de as niet aanraken of fijn malen, vraag dan een familielid of kennis of zij dat voor U willen doen. Er zal altijd wel iemand zijn die U hiermee wilt helpen. (laat wel de lijm instructies lezen)

Naar onze ashangers en asbedels en asringLet op: Ga niet met een as sieraad in het water of onder de douche, een as sieraad is nooit helemaal waterdicht. Tenzij deze is gedicht met een speciale afdichtingslijm.

Ook kan de eventuele aangebrachte goud of kleur coating of plating worden aangetast door zout of zeepresten.

Onze as sieraden behoeven weinig onderhoud, schoonmaken kan met een zacht doekje e.v.t. bevochtigd met water.

Voorkom dat het sieraad in het water terechtkomt zeep resten, schoonmaakmiddelen, zouten en zuren kunnen het sieraad aantasten, met name sieraden die zijn voorzien van coatings of platings.

Doe tijdens sportactiviteiten de sieraden af, het zuurgehalte in het zweet kan eventuele coatings en platings aantasten.

Waarborg Holland Opmerking: Mensen met een hoge zuurtegraad in het zweet kunnen beter geen sieraden dragen die voorzien zijn van coatings/platings, door de hoge zuurtegraad kan de coating/plating worden aangetast en slijt zodoende van het sieraad. Wij adviseren dan een rvs of titanium assieraad zonder coating te nemen.

Van garantie uitgesloten zijn: Alle schade voortkomend uit het zelf vullen/verlijmen van de bestelde artikelen, het afslijten/verkleuren van sieraden die voorzien zijn van kleur coatings/platings, het verlies van siersteentjes, krassen en andere beschadigingen die ontstaan zijn na ontvangst van de artikelen.

Heeft U nog wagen betreffende het vullen of lijmen van het sieraad, laat het ons dan weten, dan kunnen wij U adviseren. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadigingen die voortkomen uit vul en of lijmwerkzaamheden.

Klik hier voor veel gestelde vragen.
 

Google
OP ASBEDELS.NL


Asbedels

"Bedels met een ziel"
"Sieraden, die de herinnering aan een dierbare levend houden"
"Een tastbare herinnering aan een dierbare"
 


Naar de gedenksieraden

      

 
  Menu van Asbedels  
 Home
 Ashangers rvs
 Ashangers rvs 2
 Ashangers zilver
 Ashangers zilver-klassiek
 Ashanges double  
 Ashangers goud
 Ashangers titanium
 Ashangers hondjes
 Ashangers hartjes
 Ashangers kruisjes
 888 Hangers - bedels
 Medaillons
 Schatkistjes
 Bedel kralen
 Kruisjes & symbolen goud
 Kruisjes & symbolen zilver
 Colliers goud
 Colliers zilver
 Mondial Bioregulator
 Gebruiksaanwijzing
 FAQ
 Zoeken
 Email  
 Leveringsvoorwaarden
 Overzicht van alle hangers

 
Veilig betalen
 
Overzicht van de as-sieraden
 
Glasmedaillons
     

2007 - ASBEDELS-NEDERLAND